Over ons

Wat maakt Soham Yoga bijzonder?

Laagdrempelig

Geen ingewikkelde filosofische of religieuze insteek. Gewoon gezellig samen Yoga ervaren in kleine groepen van maximaal 11 personen.

Ruimte

De ruimte is compleet vormgegeven met Yoga in gedachten. Vloerverwarming zorgt ook in de koudere  tijden voor een aangename temperatuur op de mat en de geluidsdempende plafondplaten in combinatie met de rustige inrichting maken het makkelijker om te concentreren op in- en ontspanning. De sfeer en energie is er ronduit bijzonder. Verder heeft door de ruime opzet iedereen de plek om zich ongehinderd te bewegen en heb ik als docent de mogelijkheid om houdingen te komen corrigeren waar nodig.

Diversiteit

Door de veelvoud in opleidingen en thematische inrichting van het lesprogramma zijn de lessen iedere week weer compleet anders.

Toegankelijkheid

Ik ben van mening dat iedereen, echt iedereen, Yoga moet kunnen ervaren ongeacht leeftijd of lichamelijke gesteldheid. Er is altijd een geschikte groep te vinden zelfs tot aan stoel Yoga toe. Denk dus nóóit ‘dat kan ik niet’!

Kosten

Bij Soham Yoga worden geen aanmeldingskosten of vaste maandbedragen berekend. Er wordt alleen betaalt voor lessen die men ook daadwerkelijk volgt. Verder is alles wat men nodig heeft aanwezig. U loopt dus ook niet tegen verborgen bijkomende kosten op zoals de aanschaf van een Yoga matje.

Hygiëne

Bij Soham Yoga staat Hygiëne hoog in het vaandel. Yoga beoefent men op blote voeten en daarom worden de matjes voor iedere les ontsmet. Daarnaast krijgen zowel de dekens als oogkussens regelmatig de benodigde aandacht. Ontspannen en loslaten wordt gewoon een stuk makkelijker in een schone omgeving.