Huisregels m.b.t. Covid-19

Al deze huisregels zijn opgesteld om de veiligheid van alle leden en lesgevers zoveel mogelijk te waarborgen.

Is er sprake van hoesten, keelpijn, niezen of koorts? Is er sprake van longontsteking of benauwdheid? Ben je in contact geweest met iemand de covid-19 heeft of ben je zelf korter dan 2 weken geleden genezen van covid-19? Heb jij huisgenoten met klachten? Blijf dan thuis!
Het is van belang dat jij je tijdig en op de juiste wijze afmeldt. (Telefonisch 045-5464257 Mail 
jeanny.soham@gmail.com of via Facebook Jeanny Haas. Soham Yoga is bereikbaar van maandag tot en met donderdag en alsjeblieft altijd lesdag en lestijd vermelden).

Voorheen werd de deur een kwartier voor lesaanvang geopend. Dit is nu gewijzigd naar 25 minuten om zoveel mogelijk drukte bij de entree te vermijden. Zie jij dat het bij de entree erg druk is, wacht dan even buiten en houd ook daar 1.5 meter afstand van elkaar. De bankjes in de entreeruimte zijn verdeeld over 4 gebieden. Kies een bankje waar niemand zit om je schoenen uit te doen. Er is een extra kapstok beschikbaar zodat ook daar afstand gehouden kan worden.
Op de balie staat een pompje met ontsmettingsmiddel waar de handen ontsmet dienen te worden. We geven elkaar momenteel geen hand of knuffel.

Je leskaart mag bij Soham Yoga blijven liggen zodat deze niet steeds van handen hoeft te wisselen. Nieuwe kaarten en/of losse lessen betaal je zo gepast mogelijk.

Loop dan de Yogaruimte in, blijf niet onnodig rondhangen of rondlopen. Soham Yoga mag momenteel geen dekens, oogkussens, meditatiekussen en dergelijke aanbieden. Voel je vrij om deze van thuis mee te nemen. Neem een grote handdoek mee om op de Yogamat te leggen. Heb jij een eigen Yogamat leg deze dan bovenop mijn Yogamat. Verplaatst de Yogamatten alsjeblieft niet, deze zijn met de grootste zorg op de juiste afstand neergelegd. Helaas mag ik momenteel geen thee aanbieden.

Er zal optimaal worden geventileerd tussen en tijdens de lessen. Er zullen tijdens de les een aantal deuren in onze ruimte open blijven. De voordeur gaat tijdens de les dicht. Houd er dus rekening mee dat het mogelijk een beetje kan tochten. Dus misschien een vestje meenemen of een sjaaltje omdoen. Tussen de lessen wordt ook de voordeur open gezet en de hele zaak gelucht.

Tussen twee lessen wordt de hele zaak ontsmet. Dat doe ik vanzelfsprekend graag en zorgvuldig. Dit  betekend echter dat ik hiervoor tijd moet inplannen. De lestijd zal (tijdelijk) verkort worden van 75 minuten naar 65 minuten. In de bijlage worden alle inlooptijden en lestijden toegevoegd.

Ook bij het verlaten van de ruimte houden we afstand en geven wij elkaar de ruimte. Dus niet allemaal gelijktijdig opstaan. We zullen samen in de praktijk gaan bekijken hoe wij dit het beste kunnen aanpakken.

Ik kan mij heel goed voorstellen dat dit een hoop regels zijn. Ik hoop dat wij desondanks weer mogen genieten van de lessen en elkaars aanwezigheid.

Namasté Jeanny

Inlooptijden en lestijden.

Dinsdag, woensdag en donderdag avond.

1.    Groep 1.
– Deur open om 18:05 uur
– Lestijd 18:30 tot 19:35 uur.

2.   Groep 2.
– Deur open om 20:00 uur
– Lestijd 20:25 tot 21:30 uur.

 

Dinsdag en woensdag ochtend.

– Deur open 10:15 uur
– Lestijd 10:40 tot 11:45 uur.